Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

17-11-2017

Hrvatski centar za razvoj volonterstva nastavlja i pod novim nazivom okupljati volonterske centre u okviru djelovanja Mreže volonterskih centara, koja ostaje kao jedna od glavnih programskih aktivnosti Centra. Naime, volonterski centri djeluju kao kontakt točke koje povezuju, podržavaju i osnažuju građane i organizacije koji žele volontiranjem izgrađivati sebe i svoje zajednice i doprinijeti rješavanju konkretnih problema i potreba u društvu.

10-11-2017

U cilju zalaganja za promicanje i razvoj volonterstva i unapređenje položaja volontera u društvu, Nacionalni odbor održao je u prostorijama Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku prvu sjednicu V. saziva Odbora, na kojemu je, između ostalog, izabrana nova predsjednica Odbora Nives Ivelja, predstavnica Hrvatskog centra za razvoj volonterstva.

08-11-2017

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je poziv za prijavu kadnidata/kandidatkinja za dodjelu Državne nagrada za volontiranje u 2017. godini. Nagrada se dodjeljuje u sljedećim kategorijama: fizička osoba volonter/-ka, fizička osoba koordinator/-ica volontera i pravna osoba - organizator volontiranja.

25-09-2017

'Hrvatska volontira – pozitivna struja volonterstva' naziv je projekta, kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a čiji je nositelj Hrvatski centar za razvoj volonterstva (bivša Hrvatska mreža volonterskih centara), te kojeg provodi u suradnji sa svojim partnerima: Udruga 'Mi' iz Splita, Volonterski centar Zagreb, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke, Volonterski centar Osijek te Dom za starije osobe Maksimir. Ukupna vrijednost projekta procjenjuje se na 692.986,69 kuna, iznos koji u cijelosti sufinancira Europska unija, dodjeljivanjem bespovratnih sredstava. Razdoblje provedbe projekta je od 1. lipnja 2017. godine do 30. studenog 2018. godine, te se više informacija o samoj implementaciji može saznati putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stranica 1 od 49

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti