Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

28-03-2018

Pozivamo sve volonterske centre da iskažu interes za uvođenje Standarda kvalitete za volonterske centre u unaprjeđenja rada i stjecanja oznake kvalitete. Iskaz interesa prvi je korak koji će prethoditi procesu procjene volonterskih centara i dodjele oznake kvalitete. O početku procesa procjene bit ćete naknadno obaviješteni.

15-03-2018

U okviru projekta 'Hrvatska volontira - pozitivna struja volonterstva!', kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a radi povećanja nacionalnih kapaciteta za edukaciju u području menadžmenta volontera  te infrastrukture za podršku razvoju volonterstva na lokalnoj i regionalnoj razini, kroz šestodnevnu Obrazovnu akademiju 'Trening za trenere' osposobili smo nove trenere za provedbu edukacije iz istoga područja.

08-02-2018

Pozivamo sve udruge, ustanove, zaklade i fundacije, druge neprofitne pravne osobe, državna tijela i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave koje su tijekom 2017. godine bili organizatori volontiranja, da podnesu izvješće o organiziranom volontiranju.

23-11-2017

Kao partneri u projektu “Na valovima volonterstva – infrastruktura za snažne i povezane zajednice”, kojeg provodi Volonterski centar Zagreb, u suradnji s Agencijom lokalne demokracije Sisak, Udrugom za promicanje informatike, kulture i suživota (Udruga IKS), ACT grupom, Mrežom udruga Zagor te Domom za starije osobe Centar, radit ćemo zajednički na promociji volontiranja. Projekt odobren od strane Europske Unije, u potpunosti je financiran  iz Europskog socijalnog fonda i procijenjena mu je vrijednost 697.924,69 kn.

Stranica 1 od 50
Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti