Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

21-09-2017

Hrvatski centar za razvoj volonterstva (HCRV) novi je naziv Hrvatske mreže volonterskih centara (HMVC), usvojeno nakon održanog Strateškog planiranja i sjednice Skupštine u srpnju 2017. godine. Sama Mreža je nastala 2008. zajedničkim djelovanjem četiri Regionalna volonterska centra (RVC) - u Zagrebu (Volonterski centar Zagreb), Rijeci (Udruga za razvoj civilnog društva SMART), Splitu (Udruga 'Mi') i Osijeku (Volonterski centar Osijek) s ciljem razvijanja infrastrukture za razvoj volonterstva.

27-07-2017

Hrvatska mreža volonterskih centara otvorila je radno mjesto: Administrativni i projektni suradnik/ca u okviru stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

31-05-2017

Svi organizatori volontiranja obvezni su, temeljem Pravilnika o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama i aktivnostima organizatora volontiranja (˝Narodne novine", br.104/15), Ministarstvu podnijeti godišnje Izvješće o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja. Izvješće se podnosi putem aplikacije za izvješća organizatora volontiranja. Unos podataka za 2016. godinu završio je 31. ožujka 2017. godine.

11-05-2017

Dani otvorenih vrata udruga ove godine se održavaju od 25. do 27. svibnja. Tom prilikom građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Stranica 1 od 48
Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti