Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

27-07-2017

Hrvatska mreža volonterskih centara otvorila je radno mjesto: Administrativni i projektni suradnik/ca u okviru stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

31-05-2017

Svi organizatori volontiranja obvezni su, temeljem Pravilnika o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama i aktivnostima organizatora volontiranja (˝Narodne novine", br.104/15), Ministarstvu podnijeti godišnje Izvješće o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja. Izvješće se podnosi putem aplikacije za izvješća organizatora volontiranja. Unos podataka za 2016. godinu završio je 31. ožujka 2017. godine.

11-05-2017

Dani otvorenih vrata udruga ove godine se održavaju od 25. do 27. svibnja. Tom prilikom građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

03-05-2017

Hrvatska mreža volonterskih centara (HMVC, www.volontiram.info) traži samostalnu, odgovornu, poduzetnu i timski usmjerenu osobu, koju odlikuju izvrsne komunikacijske vještine, za koordinaciju rada HMVC-a. Misija HMVC je predvoditi razvoj i pružiti podršku jačanju resursa za afirmaciju volonterstva u Republici Hrvatskoj.

Stranica 1 od 48

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti